JC Bedrijfsondersteuning & advisering
Voor het verbeteren van uw productieproces, van uw betonproduct en het verkrijgen en onderhouden van de diverse certificaten.

Uw steun en toeverlaat, als het om kwaliteit gaat!

Over ons

JCBe is gestart in het jaar 2000. De basis voor het starten van JCBe was de kennis en ervaring van 17 jaar werkzaam te zijn geweest in de betonbranche. De eerste kennismaking met beton was in 1983 bij een betonfabriek. Hier werden oppervlaktematerialen geproduceerd, zoals tegels en banden. Hier is het kwaliteitsgevoel voor beton ontstaan.

Na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij een certificeringsinstantie, waarbij alle soorten prefab fabrieken aan de orde kwamen, zijn de laatste jaren tot 2000 doorgebracht bij betonmortel bedrijven. De laatste projecten waren de realisatie van certificering van een Buig- en Vlechtcentrale (wapening voor betonconstructies), een betonmortelbedrijf en betonnen stenen fabrikant. Na stopzetting door verkoop van het betonmortel bedrijf, was dit het moment om de ervaring en de kennis te gaan delen met bedrijfsleven en deze ondersteuning te gaan geven tot verhoging kwaliteit of tot realisatie van een certificering.

Cock Janson